064 51 51 51 - tel. 3,49kn; 0,46€ - mob. 4,78kn; 0,63€ /min

Universum Line Tarot - Blog

Deset koraka za čvršće prijateljstvo

Veze mogu doći i ponekad brzo proći, ali dobar prijatelj je tu za cijeli život. Pravi prijatelj će vam pomoći u sreći i nevolji, odnosno proći će s vama sve životne uspone i padove.

Da li slijedite svoj san?

Svi želimo imati svrhu u životu i znati da smo na pravom putu na kojem izražavamo svoj potencijal i radimo ono što nam je suđeno. Možda već slijedite svoj san, možda znate što vam je san ali niste sigurni kako ga postići, a možda još uvijek isprobavate opcije.

Pronađite unutarnji mir

Život je ponekad težak i zahtjevan. Dnevne obaveze, kojih je sve više i više vam mogu stvoriti pomutnju u glavi i iscrpiti tijelo. Zbog užurbanog ritma života se ponekad čini da je san luksuz. Bez obzira na sve, moguće je pronaći unutarnji mir prakticirajući sljedeće korake:

 • pazite na svoje tijelo
 • nemojte raditi više stvari odjednom
 • pustite da vas priroda liječi
 • meditirajte
 • prestanite se uspoređivat s drugima
 • budite zahvalni

Naučite kako se zauzeti za sebe

Da li se često osjećate kao nečiji otirač? Osjećate kao da svi u vama vide nekoga na koga mogu frustrirano istresti svoje probleme, a vi se ne znate suprotstaviti? Kako možete promijeniti tu naviku?

Kako upotrijebiti intuiciju

Iako je ne upotrjebljavamo često, svi imamo dar intuicije. Njena svrha je da nas navede na određene odluke i situacije za našu korist. Naučite kako je koristiti da bi imali sretniji i uspješniji život.

Kako se riješiti pretjerane brige

Briga je dio života koja se javlja u određenim situacijama kada se osjećamo prestrašeno ili nas neke stvari preokupiraju. Ona je normalna reakcija na određene pojave ukoliko prestaje onog trena kada se situacija ili problem oko kojeg se javila riješi ili je možemo kontrolirati. Ako briga zauzima preveliko mjesto u vašem životu i osjećate se kao da vam uništava život, vrijeme je da preuzmete kontrolu i riješite se te destruktivne navike.

Moć osmjeha

Mnogi od nas se smiju kada su sretni i to je nešto što ne možemo kontrolirati! Osmjeh nam može služiti kao vrlo moćan alat u životu. Možete izabrati da se smijete i to je ono što čini pozitivnu promjenu! Zašto ne pokušate?

Nova godina i novi početak

Sve veze se s vremena na vrijeme preispituju. Zbog svakidašnjeg stresa ii pritiska, ljubav stavljamo u drugi plan te se može dogoditi da nestane ona iskra, a osjećaji izblijede. Zato obnovite svoju ljubav i neka vam veza cvjeta u novoj 2018 godini.

Tajne snova – potaknite kreativnost i uspjeh

Snovi su mnogo više od prolaznih slika koje generira naša podsvijest dok spavamo. Znanost je pokazala da su spavanje i snovi vrlo važni za našu psihu. Oni predstavljaju način procesuiranja kompleksnih problema i ideja koje krije naš mozak. Sanjarenje spada u drugu skupinu i ne mora biti pasivno. Snovi mogu biti i dinamične sile koje stvaraju bolje ozračje i život te povećavaju svjesnost. Zato pročitajte kako poštovati i pratiti snove, što je nevjerojatno sanjarenje i primijenite potrebne korake za iskorištavanje snova u svrhu kreativnosti i pozitivnosti.

Pet savjeta za privlačenje sreće

Svi želimo biti sretni i uspješni ali prečesto se ograđujemo i imamo krivi stav prema sebi i sreći. Da bi ostvarili svoje snove i bili sretni, trebamo prvo promijeniti stav i;

 • postati svjesni ponašanja
 • meditirati
 • zaboraviti na imaginarne rezultate
 • simulirati unutarnju snagu
 • smijati se
 • sjetiti se svih dobrih stvari

Ostavite prošlost iza sebe

Rješavanje određenih situacija, događaja ili puštanje osoba iz života može biti fizički, mentalno i emocionalno stresno. Iako je taj proces težak, on nam dozvoljava da se pokrenemo te nam pročišćava dušu i um, a vraća slobodu. Tek kada zatvorimo jedna vrata, možemo otvoriti druga i zato je bitno se riješiti svih stvari koje nas opterećuju. Kada pustite određene stvari iz života, otvarate vrata prema pozitivnoj i svjetlijoj budućnosti.

Napravite nešto značajno

Zašto smo ovdje? Koja je naša svrha na zemlji? Da li ste se ikada zapitali ova pitanja? Ako vjerujete da je važno promijeniti se i napraviti nešto bitno i značajno da bi svijet bio sretnije mjesto za život, pokušajte ovih šest savjeta za ispunjeniji život.

Koristimo kolačiće
Kako bi vam pružili najbolje online iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.